Vacatures: WestCord Hotel Eindhoven


Lichttoren 22
5611 BJ Eindhoven, Noord-Brabant
040-7513500
75 werknemers totaal
Onderdeel van WestCord Hotels

Foto en video

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar Hospitality talenten en ambassadeurs voor WestCord Hotel Eindhoven!
Sinds 1 juni is WestCord Hotels trotse eigenaar van dit hotel. Voel jij je thuis in de binnenstad van Eindhoven en hou jij net als wij van de Brabantse gezelligheid? Omschrijven je vrienden je als enthousiast, energiek en sociaal en je haal je energie uit het zorgen voor je gasten?

Ga jij dit nieuwe avontuur met ons aan? Embark on a new adventure with us!

Over WestCord Hotel Eindhoven
Eindhoven is wereldwijd bekend als de bakermat van Philips. Het industriële erfgoed in combinatie met moderne kunst vormen de unieke sfeer van WestCord Hotel Eindhoven. Prominent gelegen in het centrum van Eindhoven en deels gevestigd in het rijksmonument de Lichttoren, waar Philips miljoenen gloeilampen testte.
Een team van designers heeft er voor gekozen om iedere kamer in het hotel individueel te ontwerpen waardoor geen kamer hetzelfde is en een verblijf altijd een beleving.
Het eigenzinnige ontwerp van het restaurant, de bar, de zalen en de Art Gallery zorgen voor een uniek en artistiek decor  voor een geslaagde vergadering, congres of feest.

Hotel Eindhoven maakt deelt uit van WestCord Hotels. Een dynamisch Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Ooit begonnen vanuit Hotel de Wadden op Vlieland zijn wij ondertussen uitgegroeid tot 17 hotels verspreid door heel Nederland. De keten kenmerkt zich door unieke hotels op unieke locaties. Wie kent er namelijk niet Hotel New York, het ss Rotterdam of Hotel Jakarta Amsterdam. Ondanks dat de keten groeit, blijft de familiecultuur bestaan. Betrokken, oprecht en persoonlijk. Dat is waar WestCord Hotels voor staat. Daarom zoeken wij iemand die past binnen onze cultuur.

 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte