Promoot jouw recruitment event op WerkenineenHotel.nl!

Door Stella Peperkoorn  -  03 januari 2023

Dat WerkenineenHotel hét enige onafhankelijke Hotel wervingskanaal in Nederland is wist je vast al lang ;-). Niet voor niets plaatsen veel hotels hun vacatures op onze sites. En dat doet men zeker niet alleen omdat wij direct de juiste doelgroep aanboren, maar zeker ook vanwege de mogelijkheid om onbeperkt vacatures te plaatsen voor een vast bedrag per maand. Maar wist je ook dat je sinds kort op WerkenineenHotel.nl kunt adverteren? In deze blog vertellen ik je er graag alles over!

De krapte op de arbeidsmarkt en dan met name in de horeca is enorm. Als werkgever zul je alles uit de kast moeten halen om goed personeel, wat in de meeste gevallen al een baan heeft, te overtuigen om voor jou te komen werken. Dit doe je enerzijds door in jouw vacatureteksten aan te geven wat jij extra biedt ten opzichte van andere werkgevers. Anderzijds zul je moeten investeren in arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

Employer branding

Wanneer je al jouw vacatures plaatst in plaats van alleen de moeilijk vervulbare vacatures, laat je aan de arbeidsmarkt zien wat jij te bieden hebt als werkgever. En dat is weer erg belangrijk voor jouw employer branding, waar ik eerder over schreef. Laat kandidaten zien welke functies er allemaal zijn binnen de organisatie en biedt doorgroeimogelijkheden, zodat de kandidaat weet dat jij banen te bieden hebt in elke fase van hun hotel carrière. Bij iedere vacature kun je dan weer opnieuw aangeven wat je als werkgever allemaal te bieden hebt

Topvacatures

Eerder lanceerde wij al het de mogelijkheid tot het inzetten van topvacatures, waarin je een vacature op ons platform een week lang op de 1e pagina van de zoekresultaten laat weergeven met een kader eromheen. Dit is met name bedoeld om de vacature een extra zetje te geven en net even wat meer onder de aandacht te brengen.

Plaats jouw advertentie prominent tussen de vacatures in!

Vanaf deze week is het mogelijk om een prominente advertentie tussen de vacatures in te plaatsen (307 x 868 px). Op deze wijze kun je eenvoudig jouw recruitment event, nieuw te openen vestiging of banenmarkt in de schijnwerpers plaatsen en zullen duizenden bezoekers jouw advertentie te zien krijgen. Goed voor de zichtbaarheid, traffic naar jouw event en levert een advertentie een positieve bijdrage aan jouw employer branding.

Uiteraard is het ook mogelijk om de advertentieruimte te gebruiken om een vacature uit te lichten. Wel wordt de advertentie dan alleen getoond bij de betreffende functiegroep(en) van de vacature  

Heb je binnenkort een recruitment event, opening, banenmarkt of wil je jouw vacature op deze wijze uitlichten? Vraag dan direct een advertentie aan via onderstaand formulier.

Aanvraag promotie WerkenineenHotel.nl

Vul hier jouw gegevens in en onze marketeer zal je verzoek opvolgen

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:

Naam*
E-mailadres
Je bericht*
Neem de code over*
Captcha

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte