Zo werk je aan jouw werkgeversmerk!

Door Stella Peperkoorn  -  15 september 2022

Employer Branding is hot! Goede employer branding zorgt ervoor dat je als werkgever aantrekkelijk bent voor nieuwe werknemers en aantrekkelijk blijft voor het huidig personeel. Maar wat is employer branding nou precies en wat moet je er mee als werkgever?

Doel van employer branding is om talent aan je bedrijf te koppelen, verbinding te creëren bij je huidige medewerkers en je bedrijf als aantrekkelijke werkgever te profileren.
Dit bereik je door je als bedrijf te onderscheiden van de rest. Wat maakt je bedrijf zo bijzonder om voor te werken? Vertel dat verhaal. Laat zien wat je unieke kanten zijn, wat je sterke- én minder sterke kanten zijn als werkgever. Niet één werkgever is perfect. Uiteindelijk trek je met een eerlijk beeld van je bedrijf als werkgever de best passende werknemers aan.

Deel jouw verhaal online
Het is belangrijk voor een organisatie om tevreden medewerkers te hebben, omdat deze een ambassadeursfunctie vervullen en potentiële nieuwe medewerkers aantrekken.
Toekomstige talentvolle medewerkers kiezen sneller voor een organisatie als de huidige medewerkers tevreden zijn.
Verhalen laten een bedrijf leven. Geef verhalen dan ook ruimte in jouw employer branding. Deel ervaring van zowel medewerkers die lang in dienst zijn als de ervaringen van jonge mensen.
Denk aan filmpjes, beeldmateriaal of een leuke foto met een quote, zo krijgt jouw bedrijf een gezicht.

Vergeet natuurlijk ook niet jouw vacatures
Wanneer je jouw verhaal compleet hebt en het een mooi plekje heeft gekregen op de website, vergeet dan niet om ook jouw vacatures op de website te plaatsen.
Heb je niet de gelegenheid om vacatures op jouw website te plaatsen, bijvoorbeeld omdat dit veel onderhoud met zich meebrengt, plaats dan de link van jouw werkgeverspagina op WerkenineenHotel.nl op jouw website. Zo heb je altijd een actueel overzicht van de vacatures op jouw website!

Deel al jouw vacatures met de arbeidsmarkt
Laat aan de arbeidsmarkt zien wat je te bieden hebt. Deel dus niet alleen die moeilijk vervulbare vacature, maar deel ze allemaal, ook de stagevacatures. Zo laat je niet alleen zien wat voor leuke functies je te bieden hebt, maar laat je ook zien dat er bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden zijn. Op WerkenineenHotel.nl betaal je een vast bedrag voor het onbeperkt plaatsen van vacatures. Hoeveel je er ook plaatst, je betaald nooit meer dat het vooraf afgesproken bedrag, handig toch?

WerkenineenHotel.nl helpt je bij jouw employer branding!
Heb je een account op WerkenineenHotel.nl, dan krijg je een gratis bedrijfspagina waar je jouw verhaal kunt vertellen.
Er is een mogelijkheid om foto’s en een video toe te voegen om de sfeer en bedrijfscultuur goed weer te geven.
Wist je dat je de vindbaarheid van jouw vacatures op WerkenineenHotel.nl aanzienlijk kunt verbeteren door een link op jouw eigen website te plaatsen naar jouw bedrijfspagina op WerkenineenHotel.nl?

Ben je benieuwd wat WerkenineenHotel voor jou kan betekenen? Bekijk dat snel de informatie op onze website of meld je direct aan via onderstaande link.

 

   

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:

Naam*
E-mailadres
Je bericht*
Neem de code over*
Captcha

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte