Het belang van Arbeidsmarkt communicatie

De Definitie arbeidsmarkt communicatie

Structureel communiceren naar de interne en externe arbeidsmarktdoelgroepen en hun beïnvloeders met als doel het werven van nieuwe medewerkers, het positief beïnvloeden van het werkgeversmerk en/of het contact onderhouden met huidige, potentiële en oud-medewerkers.

 

Gebruik een structurele oplossing
Samenhang vinden in hetgeen gecommuniceerd wordt naar de arbeidsmarkt, geen ad-hoc actitiviteiten en los plaatsen van vacatures maar hierin een beleid hebben, bijvoorbeeld bij iedere vacature bepaalde voordelen communiceren die het bedrijf biedt voor de werknemer of een vaste vorm vinden, vergelijkbare foto's e.d.

 

Externe én interne arbeidsmarkt
Bij arbeidsmarktcommunicatie is het belangrijk ook de eigen medewerkers mee te nemen, niet alleen de potentiële en oud-medewerkers. Bestaande en oud-medewerkers zijn ambassadeurs voor een werkgever en spelen een zeer belangrijke rol in het uitdragen van het merk als werkgever. Daaromheen zijn er ook mensen die beïnvloeden en die spelen ook een belangrijke rol. Denk hierbij aan de partners, ouders en vrienden die bij een aantal doelgroepen op de arbeidsmarkt nodig zijn om hen te bereiken maar die tevens een bijdrage leveren aan uw reputatie op de arbeidsmarkt.

 

Uw Doelstelling, een directe of indirecte wervingsboodschap
Een directe boodschap is een directe vraag naar personeel, meestal voor de korte termijn. In de indirecte boodschap wordt niet direct naar personeel gevraagd, maar is het de bedoeling om met de boodschap van de organisatie als werkgever een positief beeld te vormen.

 

WerkenineenHotel.nl is partner voor hotels in arbeidsmarkt communicatie. De website wordt zeer gericht onder de aandacht gebracht van de doelgroep, hotels hebben ieder een pagina om zich te profileren en voor een vast en redelijk bedrag per jaar plaatst u onbeperkt uw vacatures. Uw vacatures worden doorgeplaatst naar diverse plekken op internet en de sociale netwerken. U kunt de vormgeving voor een belangrijk deel zelf bepalen en kan inhoudelijk de boodschap volledig zelf bepalen.

Wat kan WerkenineenHotel.nl voor uw arbeidsmarktcommunicatie betekenen

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte