Banquet Sales

De afdeling Banquet Sales valt soms onder Sales en Marketing en soms onder Food & Beverage. Deze afdeling verzorgt de reserveringen voor de zaalaccommodatie. Het kan gaan van een eenvoudige vergadering tot meerdaagse congressen, diners, bruiloften of andere partijen. Verschillende hotels gebruiken verschillende benamingen voor deze baan, naast Banquet Sales wordt ook wel zaalreserveringen gebruikt, Meeting and Conferences (M&C), Meeting and Events (M&E), conferences and Events (C&E) of Events afdeling.

Over het algemeen wordt er in deze baan op kantoortijden gewerkt maar de Banquet Sales co-ordinator zal vaak aanwezig zijn bij een partij die bij hem of haar is besproken, soms alleen bij de aanvang, soms volledig. In dat geval zal er ook ’s avonds en in het weekend worden gewerkt. Vacatures voor een bijbaan in deze afdeling zijn er niet heel veel, een enkele keer kun je deze tegenkomen.

Bij een vacature voor een startfunctie in deze afdeling wordt meestal Hogere Hotelschool gevraagd. Verder dien je communicatief zeer vaardig te zijn, een goed comeercieel gevoel hebben, goed kunnen plannen en organiseren, goede beheersing van vreemde talen en goed kunnen samenwerken met de verschillende afdelingen.

Klik hier voor een overzicht van de openstaande vacatures voor  banen in deze afdeling:
Sales en Marketing Banquet Sales, vacatures, banen, bijbaan 

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte