Beveiliging of Security

Hotel Beveiliging valt ook wel onder Rooms Division of Maintenance of direct onder de directie.

De werkzaamheden van de afdeling beveiliging in een hotel (vaak security genoemd) zijn voor een belangrijk deel preventief te noemen. Zaken als brand- en beveiligingsapparatuur aanschaffen, installeren, onderhouden en controleren. Ervoor zorgdragen dat het hotel voldoet aan de brand- en veiligheidseisen en over de juiste vergunningen beschikt. Sleutelbeheer, collega’s trainen om gevaren te herkennen en weten wat te doen in geval van een calamiteit, oefeningen plannen en organiseren. Daarnaast wordt er in de openbare ruimtes regelmatig gesurveilleerd, worden er rondes gelopen door het hotel, wordt er EHBO verleend, gasten geholpen bij verlies en diefstal van goederen, credit cards of documenten.

De werktijden van de afdeling beveiliging wisselen van hotel tot hotel en kunnen zowel overdag als ’s avonds als in de nachtelijke uren vallen, zowel op weekdagen als in het weekend. Veel hotels hebben tevens oproep diensten ingesteld voor de afdeling beveiliging.

Mensen die werkzaam zijn in de beveiliging zijn per wet verplicht om te beschikken over een beveiligingsdiploma. Verder is belangrijk een flexibele werkhouding, begrip van de dienstverlenende aard van het bedrijf, enige spreekvaardigheid in het Engels en kunnen samenwerken met de verschillende afdelingen.

Klik op onderstaande link een actueel vacature overzicht:
Beveiliging, Security vacatures

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte