Magazijn Beheer

De afdeling Magazijn (Valt in sommige hotels ook wel onder Food & Beverage of onder administratie)

Hotels beschikken vaak over verschillende magazijnen waar de verse producten, dranken en non food artikelen worden opgeslagen. Verse producten worden in de keuken bewaard, dranken in een aparte afsluitbare ruimte, bier in een gekoelde ruimte, schoonmaakproducten vaak apart in een chemokast en in het algemene magazijn staan de overige producten die een hotel op voorraad houdt. De magazijn beheerder bestelt de goederen, slaat deze op en geeft goederen weer uit naar de afdelingen. Daarnaast zorgt deze persoon voor de goederenadministratie.

De magazijn medewerker werkt meestal op kantoortijden en als bij een vacature deze positie als start baan wordt ingevuld dan wordt daar vaak een Horeca opleiding voor gevraagd. Verder is belangrijk een flexibele werkhouding, dienstverlenende instelling, enige spreekvaardigheid in het Engels en kunnen samenwerken met de verschillende afdelingen. In een aantal gevallen zal deze functie ook parttime worden aangeboden.

De banen en bijbanen van Hotel Magazijn medewerker worden als vacature geplaatst op WerkenineenHotel.nl onder Food & Beverage, Bediening, Administratie of Overige banen.

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte