Reserveringen - Hotel Revenue Management

Reserveringen en Yield management (of Revenue Management)  valt in sommige hotels onder Sales, soms onder Front Office en soms apart onder Rooms Division.

De afdeling reserveringen verzorgt hotelreserveringen voor zowel groepen als individuele gasten. Dit kan telefonisch maar ook via internet, e-mail of fax. In kleinere hotels worden de reserveringen door de receptie afgehandeld. Yield Management zorgt voor een optimale balans in bezetting en kamerprijs waardoor het hotel maximaal rendement kan halen uit de hotelkamers.

Als een hotel een aparte afdeling reserveringen heeft dan wordt daar meestal gewerkt op kantoortijden. In sommige hotels is het reserveringskantoor tevens op zaterdag geopend' De baan van medewerker reserveringen is ook vaak als bijbaan ingevuld.

De meest gevraagde opleiding bij een vacature voor een start baan in reserveringen is Middelbare Horeca school niveau 4, Hogere hotelschool, MTRO niveau 4 of het Tio college. Goede bekwaamheid in vreemde talen, commercieel gevoel, accuraat werken en kunnen werken met computers zijn belangrijke eigenschappen van een medewerk(st)er reserveringen.

Klik hier voor de een vacature overzicht van  openstaande banen en bijbanen in Reserveringen en Hotel  Revenue Management:
Reserveringen, vacatures, banen, bijbaan -  of Revenue Management - Yield, vacatures, banen, bijbaan

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte