IT systeembeheerder

De afdeling IT/ systeem beheer in een hotel is verantwoordelijk voor aanleg en beheer van internet verbindingen, aanschaf en onderhoud van computer apparatuur, en beheer van software. Vaak valt beheer en onderhoud van telefoon hard en software ook onder de afdeling IT. In veel hotels hebben de IT medewerkers tevens contact met gasten. Dit kan zijn vanwege problemen met internet verbindingen, eigen lap-tops e.d. Soms ondersteunen de IT medewerkers tevens gebruikersvragen van de medewerkers van het hotel.

De afdeling IT werkt meestal op kantoortijden en de meest gevraagde opleiding bij een vacature voor een start baan is een MBO niveau 4 op IT beheer. Verder is belangrijk een flexibele werkhouding, dienstverlenende instelling, enige spreekvaardigheid in het Engels en kunnen samenwerken met de verschillende afdelingen.

De vacatures voor banen en bijbanen voor IT systeembeheerders in een Hotel worden op WerkenineenHotel.nl geplaatst als vacature onder de afdeling administratie, technische dienst of overig.

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte