Hotel deeltijd opleidingen

Stenden Hogeschool Leeuwarden, Hotel Management duaal

Stenden Hotelschool
Werken en studeren? Kies voor duaal!

Perspectief op een leukere baan, een stapje hoger op de carrièreladder, een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan of het roer volledig om.
De redenen om opnieuw een studie op te pakken zijn talrijk. Tijdelijk stoppen met werken is voor jou geen optie. Je wilt geen hoge studieschuld opbouwen of vindt je werk gewoon veel te leuk om te stoppen. Je werkt al in de branche waar je hart ligt, namelijk de gastvrijheidsector, maar je wilt groeien, hogerop komen in je bedrijf of zelfs de (familie)zaak over nemen.

Met de duale opleiding aan Stenden Hotel Management School komen deze ambities dichtbij. Je combineert je werk met je studie. En het studieprogramma is hierop afgestemd!
Studeren aan Stenden Hotel Management School is een doorgewinterde en hooggewaardeerde aanbieder van opleidingen in de hotelbranche en de grootste in Europa. Al 25 jaar verzorgt zij fulltime en deeltijdopleidingen voor potentiele managers in de hotel-, catering en congress & eventbranches.

Kijk op www.stenden.com of bel ons op 058 244 15 79

 

 

Hotelschool Maastricht, Master Innovative Hospitality Management

   

12 month Master program in English
Lectures from September until December in Barcelona, Spain (ESTADE-ST. Ignasi) and from January until March Maastricht, the Netherlands. Concluded with a research work placement From April until September. Designed for hotel or tourism school graduates or students with a related academic background. Focus on innovation, Cross-culture management & personal development.

www.hotelschoolmaastricht.nl
    Hoge Hotelschool Maastricht
 

 

Hotelschool Maastricht, MBA Hotel & Tourism Management

Hotelschool Maastricht MBA

12 month MBA program in English

 A thorough business education with focus on Hotel & Tourism Management. Designed for experienced professionals who prepare for a position in senior management. Concluded with a consultancy research for international companies as ACCOR, HILTON, MARRIOTT, RADISSON SAS, DISNEY.

www.hotelschoolmaastricht.nl

 

 

ROC van Amsterdam, afdeling Hotelschool

Al ruim veertig jaar verzorgt het ROCvA, afdeling hotelschool horecaonderwijs op niveau 1, 2, 3 en 4. Opleidingen tot kok, gastheer, horecamanager of horecaondernemer behoren tot de diverse mogelijk-heden.

De jarenlange ervaring en expertise van docenten en medewerkers zorgen ervoor dat de leerlingen een gedegen vakopleiding krijgen, waarmee ze goed voorbereid hun start op de arbeids¬markt kunnen maken. Al tijdens de opleiding doen de deelnemers praktijkervaring op, waardoor de overgang naar de beroepspraktijk vloeiend verloopt.

Het ROCvA vindt het niet alleen belangrijk om haar leerlingen de benodigde beroepscompetenties bij te brengen, maar hem/haar ook te ondersteunen in het ontwikkelen van maatschap¬pelijke en burger-schapscompetenties en de stap naar de arbeidsmarkt zo soepel mogelijk te maken.

Bij het ROCvA kun je zowel een voltijd- als een deeltijdopleiding volgen (BOL of BBL).
Kijk voor meer informatie op www.rocva.nl/hotelschool of bel met 0900-9599.

 Middelbare Hotelschool Amsterdam
 

 

ROC Midden Nederland

  ROC Midden Nederland

Hotel-, Congres-, Evenementenmanagement

Bij deze opleiding kies je voor de combinatie tussen een baan bij de mooiste hotels, restaurants en conferentie-oorden van Midden-Nederland én een niveau 4 kwaliteitsopleiding.

Je volgt de 'beroepsbegeleidende leerweg' (bbl): je werkt en leert tegelijk. Vier dagen in de week wordt je opgeleid bij een gerenommeerde Horeca-ondernemingen in Nederland waar je een leer/arbeidsovereenkomst hebt. Deze bedrijven bieden jou een baangarantie!

Eén dag in de week volg je onderwijs bij de afdeling Horeca van ROC Midden Nederland. Je wordt opgeleid tot operationeel leidinggevende waarbij de serviceverlening aan (internationale) gasten jouw taak is. Wij jij in het topsegment van de horeca carrière maken door werken met leren te combineren? Wil je leren van de besten? Dan is deze opleiding ‘van niveau’ binnen de hotel- en congressector iets voor jou!

Meer weten?

Voor meer informatie over deze opleiding of andere horeca opleidingen van ROC Midden Nederland kun je contact opnemen met Erik van Straaten e.vanstraaten@rocmn.nl Of bezoek onze website: www.rocmn.nl

 

 

Hotelschool Maastricht, Bachelor Hotel Management

 • 4 year Bachelor program in English or Dutch
 • 2 traineeships organized by the school
 • Interdisciplinary education based on case studies
 • Working in teams, social and business skills
 • Exchange with European hotel & tourism schools
 • International career perspectives
www.hotelschoolmaastricht.nl          
Hoge Hotelschool Maastricht      
 

 

HOGESCHOOL TIO

Hotel- en Eventmanagement (hbo) 

Gastvrijheid is ‘big business’. Een voorbeeld? Denk aan tophotels, haute cuisine en mooie wijnen. Aan festivals, concerten en sportevenementen. Hospitality is hot, er gaat veel geld in om. Word jij manager van een groot hotel in het buitenland? Of organisator van evenementen en congressen? De opleiding Hotel- en Eventmanagement biedt je het beste van twee werelden: de klassieke hogere hotelschool in combinatie met eventmanagement.

Hotelmanagement (mbo-4)

Jouw baan? Hotelmanager natuurlijk! Jouw werkterrein? Alle bedrijven waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat, zoals hotels, restaurants en evenementenbureaus. Of misschien wel een eigen bedrijf. Want de opleiding Hotelmanagement biedt je alle facetten van allround management, zodat jij elke onderneming tot een succes kunt maken. De opleiding Hotelmanagement bereid je voor op een carrière in hospitality.

Hogeschool Tio (toeristische informatie opleiding) is een particuliere organisatie, door het bedrijfsleven opgericht in de jaren ’60. Tio verzorgt erkende dagopleidingen op hbo- (en mbo-) niveau op gebied van toerisme, hotellerie en eventmanagement.

Zeven redenen om voor Tio te kiezen:

 • Hbo-bachelor (Bachelor of Business Administration) in drie jaar na havo of vwo en mbo-4 in twee jaar na mavo of vmbo
 • Particulier onderwijs
 • Kleinschalig en persoonlijk
 • Praktijkgericht
 • Internationaal georiënteerd
 • Uitstekende werkgelegenheid
 • Breed inzetbaar: na een Tio-opleiding kun je ook in andere branches aan de slag.

Voor meer informatie over onze opleidingen, onze open dagen of het bestellen van de studiegids kun je terecht op onze website: http://www.tio.nl/ of bellen met: (0)30-7 999 000
        
 

 

Eurocollege Hogeschool

Hotelschool / Business School/ Event Management 
Versneld & Begeleid MBO, HBO & Master. Intensieve begeleiding en echte pratijk!
 

NIEUWE vestiging: EuroCollege Amsterdam! 

Evenementen & Hotelmanagement® Mbo/ niveau 4+. (2 jaar) 
Met de mbo-opleiding Evenementen & Hotelmanagement® bieden we je een mooie opstap in deze dynamische wereld van events en hotels. 

 

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte