Hotelprofessionals, eenvoudig vacatures vinden?

Op deze site vind je vacatures specifiek voor hotels in Nederland. Er is een ruime keuze in functies van verschillende niveau's. Als hotelprofessional kun je hier terecht om je loopbaan te starten maar ook voor vervolgstappen in je carrière. Alle vacatures van de aangesloten hotels worden gepubliceerd, fulltime,  part-time, start banen, management functies maar ook stage plaatsen en leerplaatsen voor keuken en bediening. Solliciteren doe je vanuit het scherm van de vacature via de on-line button "direct solliciteren", vergeet niet je CV en motivatiebrief bij te voegen. De sollicitaties gaan rechtstreeks naar het betreffende bedrijf. 

Deze site vermeldt alleen vacatures die direct door de aangesloten hotels worden ingevuld. Vacatures van uitzendorganisaties en bemiddelingsbureau's zijn niet vindbaar via WerkenineenHotel.nl  

De vacatures van de aangesloten hotels zijn makkelijk en overzichtelijk te vinden via verschillende zoek kriteria. Je kunt je gewenste functie vinden door te zoeken op regio, stad of postcode, functiegroep, functie kenmerk, part-time of fulltime baan, hotelgroep of aantal sterren. Op WerkenineenHotel.nl is het vinden een leuke baan zo voor elkaar.

 

Snel en eenvoudig vacatures vinden voor de Hotelprofessionals

Op de home pagina tref je een groot snelzoekvenster aan waarmee je snel en eevoudig banen kunt zoeken. Je kunt de zoekresultaten verkleinen door een filter aan te brengen in regio (provincie, stad of postcode met een straal) en/of een functie groep/ afdeling. Je kunt ook filteren op naam van de groep of keten, aantal sterren en het soort dienstverband.

Onder het tabje "hotels A-Z" vind je een overzicht van de aangesloten hotels en kun je doorklikken naar het hotel van je keuze voor een overzicht informatie over dit bedrijf en een overzicht van openstaande vacatures. Sollicteren kan vanaf het vacature scherm, je sollicitatie gaat rechtstreeks naar het betreffende bedrijf.

Onder het tabje "carriëre Coach" staat veel informatie over wat het inhoud om in de hotellerie te werken, de verschillende afdelingen en veel informatie over de verschillende banen in hotels. Ook tref je hier sollicitatietips aan en informatie over horeca opleidingen en de Horeca CAO inclusief lonen.

Staat de functie van je dromen nu niet open, meld je dan aan voor de e-mail alert, je wordt dan geïnformeerd als de functie wordt geopend op de site.

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte