Hotelprofessionals, eenvoudig vacatures vinden?

Hotelprofessionals, wat kun je op deze site verwachten?

Op deze site vind je Hotel vacatures specifiek voor hotels in Nederland. Er is een ruime keuze in hotel banen van verschillende niveau's. Je kunt kunt hier terecht als hotelprofessional om je hotel loopbaan te starten maar ook voor vervolgstappen in je hotel carrière . In tegenstelling tot andere sites voor vacatures Horeca richt deze site zich specifiek op hotel vacatures en de hotelprofessional. Alle vacatures van de aangesloten hotels worden gepubliceerd, full time jobs, part-time jobs, start banen, management vacatures maar ook hotel stage plaatsen en leerplaatsen voor keuken en bediening. Solliciteren doe je vanuit het scherm van de vacature via de on-line button in het gele blok, vergeet niet je CV en motivatiebrief bij te voegen. De sollicitaties gaan rechtstreeks naar het betreffende hotel. 

Deze site vermeldt alleen Hotel banen die direct door de aangesloten hotels worden ingevuld. Hotel vacatures van Horeca uitzendorganisaties en Horeca bemiddelingsbureau's zijn niet vindbaar via WerkenineenHotel.nl  

De vacatures van de aangesloten hotels zijn makkelijk en overzichtelijk te vinden via verschillende zoek kriteria. Je kunt je gewenste vacature vinden door te zoeken op regio, stad of postcode, functiegroep, functie kenmerk, part-time of fulltime baan, hotelgroep of aantal sterren van de hotel classificatie. Hoe je een Hotel vacature kunt zoeken staat hieronder omschreven. Met de Hotel vacatures op WerkenineenHotel.nl is een leuke baan zo voor elkaar.

 

Hotel vacatures, snel vacatures vinden voor de Hotelprofessionals

Op het tabje hotel vacatures tref je links bovenaan een snelzoekvenster aan waarmee je snel en eevoudig hotel banen kunt zoeken. Je kunt de zoekresultaten van hotel vacatures verkleinen door een selectie aan te brengen in regio (provincie, stad of postcode) en/of een functie groep/ afdeling. Postcode invoeren met cijfers en letters.

In het snelzoekvenster kun je tevens kiezen voor het type Horeca bedrijf. Standaard staat deze ingesteld op Hotel maar als je hier een ander bedrijfstype kiest, dan vind je tevens vacatures van ander Horeca Bedrijven zoals bijvoorbeeld restaurants.

In het snelzoekvenster voor Hotel banen staat onderin een link naar uitgebreid hotel vacatures zoeken. Als je hierop klikt krijg je meer kriteria waarop je kunt zoeken en/of de zoekresultaten van hotel vacaturers verkleinen. Je kunt hier o.a. ook zoeken op naam van de groep of keten, aantal hotel sterren en het soort dienstverband.

Onder het tabje "hotels A-Z" vind je een overzicht van de aangesloten hotels en kun je doorklikken naar het hotel van je keuze voor een overzicht van de openstaande hotel vacatures van dit hotel. Sollicteren kan online vanaf het vacature scherm, je sollicitatie gaat rechtstreeks naar het betreffende hotel.

Onder het tabje "carriëre Coach" staat veel informatie over wat het inhoud om in de hotellerie te werken, de verschillende afdelingen en veel informatie over de verschillende banen in hotels. Ook tref je hier Hotel sollicitatietips aan en informatie over hotel opleidingen, Horeca CAO en Horeca lonen.

Staat de hotel vacature van je dromen nu niet open, meld je dan aan voor de vacature e-mail ervice, je wordt dan geïnformeerd als de vacature wordt geopend op de site.

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte