Online werven hotel medewerkers

"Ik ga eerst lekker op vakantie naar Salou en dan ga ik wel Googelen naar een leuke baan!"

Dat is een veel gehoorde uitspraak van  schoolverlaters, en daar heeft u mee te maken! De generatie werkzoekenden van nu is helemaal gericht op het internet. Ze communiceren via Facebook, Instagram of Linkedin en hun smartphone is niet uit hun handen te branden.

Daarmee vertellen we u niets nieuws, maar horen we u zuchten: "Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor om me in al deze zaken te verdiepen!"

Dat hoeft ook niet. Door te werven via WerkenineenHotel.nl heeft u alle vliegen in één klap! Al uw vacatures worden gratis doorgeplaatst naar de Social Media voor de passief werkzoekenden, via email verstuurd naar duizenden ingeschreven actief werkzoekenden en goed vindbaar gemaakt in Google voor een maximaal resultaat! Uw vacatures worden automatisch en gratis doorgestuurd naar WerkenindeHoreca.nl, onze groepen in de sociale media en verschillende websites waar wij mee samenwerken.

Al vanaf 2006 is het wervingskanaal zeer succesvol en het meest toonaangevende en de best bezochte website in onze branche.

Arbeidsmarktcommunicatie is het toverwoord tegenwoordig, vandaar dat onze site totaal anders van opzet is als de doorsnee vacaturesite. We werken met lidmaatschappen waardoor u continu vindbaar bent op de arbeidsmarkt en ONBEPERKT vacatures kunt plaatsen.
Dit is de kracht van ons succes. Werkzoekenden en zij die openstaan voor en nieuwe uitdaging kunnen zo in de gaten houden wat voor vacatures bij hun favoriete bedrijven beschikbaar zijn/komen. U kunt zich op de arbeidsmarkt profileren als een uitstekende werkgever die mooie en leuke uitdagingen biedt.

Doordat onze tariefstructuur is gebaseerd op bedrijfsgrootte, lees aantal potentiële vacatures, is het tarief voor het lidmaatschap van zowel voor kleine als grote bedrijven zeer interessant.  Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over Arbeidsmarktcommunicatie of onze werkwijze, volg dan deze links. Wilt u meedoen met WerkenineenHotel.nl, meldt u dan nu aan

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte