Effectief en voordelig Webwerven voor de Hotellerie

Unieke wervingsformule

WerkenineenHotel.nl is een wervingskanaal specifiek voor de hotellerie. Hotels kunnen lid worden van het platform en krijgen daarmee een profielpagina op de site waarop zij onbeperkt vacatures kunnen plaatsen. Het Lidmaatschap werkt met een vast tarief per hotel/ locatie, dit tarief is afhankelijk van de grootte van het bedrijf wat wordt gemeten aan de hand van het aantal medewerkers.Voor een uitgebreid overzicht van de tarieven, klik hier

De leden gebruiken de site voor vaste banen, bijbanen, stages en leerplaatsen, er worden geen uitzendbanen geplaatst. Zo houden we de site overzichtelijk en duidelijk voor de kandidaten. De openstaande posities zijn altijd actueel en nooit ouder dan 2 maanden.  

Wij verzoeken de aangesloten bedrijven om alle openstaande functies  te plaatsen zodat het een interessant kanaal blijft voor de ervaren Horeca medewerker, voor het startende Horeca talent, voor de student op zoek naar een stage en voor de mensen op zoek naar een bijbaan.

De vacatures worden gratis en automatisch doorgeplaatst naar WerkenindeHoreca.nl, een sterk merk waar u met name met F&B functies van zullen profiteren.

 De voordelen van WerkenineenHotel.nl

  • Bereik direct de juiste doelgroep;
  • onbeperkt vacatures plaatsen voor een vast bedrag;
  • eigen gratis bedrijfspagina met foto's en video;
  • eenvoudig en snel een wervende tekst schrijven met behulp van de wizard;
  • foto's en video's toevoegen aan de vacature;
  • vacatures worden gratis en automatisch geplaatst op onze sociale media kanalen;
  • en tevens gratis en automatisch doorgeplaatst op WerkenindeHoreca.nl;
  • reacties van sollicitanten gaan direct naar de aangesloten bedrijven.

Met het lidmaatschap ontvangt u inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot het administratieve deel van de website. Hier kunt u eenvoudig zelf uw gegevens aanmaken en beheren. Er is ondersteuning beschikbaar als u hierbij hulp nodig heeft.

De tarieven zijn afhankelijk van de grootte van een hotel waardoor het voor zowel grote als kleinere bedrijven interessant is om deel te nemen. Voor een bedrag vergelijkbaar met de kosten van een paar uur uitzendkracht  communiceert u het gehele jaar door al uw banen aan een specifieke doelgroep. Overzicht van de tarieven

Wilt u uw bedrijf aanmelden? meldt u dan nu aan!

 

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte