Effectief en voordelig Webwerven voor de Hotellerie

Unieke wervingsformule

WerkenineenHotel.nl is een wervingskanaal specifiek voor de hotellerie. Hotels kunnen lid worden van het platform en krijgen daarmee een profielpagina op de site waarop zij onbeperkt vacatures kunnen plaatsen. Het Lidmaatschap werkt met een vast tarief per hotel/ locatie, dit tarief is afhankelijk van de grootte van het hotel.Tarieven 

Hotels gebruiken de site voor hun vacatures voor vaste banen, bijbanen, stages en leerplaatsen, het is niet bedoeld voor uitzendbanen. Zo houden we de site overzichtelijk en duidelijk voor de kandidaten. De vacatures zijn altijd actueel en nooit ouder dan 2 maanden.  

Wij verzoeken de aangesloten bedrijven alle vacatures te plaatsen op Werken in een Hotel.nl zodat het een interessant kanaal blijft voor de ervaren Horeca medewerker, voor het startende Horeca talent, voor de student op zoek naar een stage en voor de mensen op zoek naar een bijbaan.

De vacatures worden gratis en automatisch doorgeplaatst naar WerkenindeHoreca.nl, een sterk merk waar met name de F&B vacatures van zullen profiteren.

 De voordelen van WerkenineenHotel.nl

  • uw vacatures onder de aandacht van gemiddeld 175.000 bezoekers per maand;
  • onbeperkt hotel vacatures plaatsen;
  • uw naamsbekendheid op de hotel en horeca arbeidsmarkt een boost geven;
  • nieuwe vacatures worden automatisch verstuurd naar de ingeschreven kandidaten;
  • tevens gaan de vacatures automatisch naar onze groepen in de sociale media;
  • uw hotel vacatures gratis doorgeplaatst naar WerkenindeHoreca.nl;
  • reacties van sollicitanten gaan direct naar de aangesloten hotels.

Als lid van Werkenineen Hotel.nl ontvangt u inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot het administratieve deel van de website. Hier kunt u eenvoudig zelf uw gegevens en vacatures aanmaken en beheren. Er is ondersteuning beschikbaar als u hierbij hulp nodig heeft.

De tarieven zijn afhankelijk van de grootte van een hotel waardoor het voor zowel grote als kleinere hotels interessant is om deel te nemen. Voor een bedrag vergelijkbaar met de kosten van een paar uur uitzendkracht  communiceert u het gehele jaar door al uw hotel banen aan een specifieke doelgroep. Tarieven WerkenineenHotel.nl

Wij vinden het belangrijk dat de kandidaten die graag willen werken in de hotellerie behouden blijven voor de branche, ook als u de sollicitant niet zelf kunt of wilt aannemen. Wij vragen daarom de hotels mee te werken aan het doorverwijzen van kandidaten.

Wilt u meedoen met WerkenineenHotel.nl, meldt u dan nu aan

 

Doorverwijzen

Hotels worden verzocht alle kandidaten, die via verschillende kanalen binnen komen en die zij niet aannemen, door te verwijzen naar de site Werken in een Hotel.nl.

Voor zover mogelijk hebben de aangesloten hotels op de eigen website een link naar hun profielpagina op WerkenineenHotel.nl.

 

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte