Vacatures: Hilton Rotterdam


Weena 10
3012 CM ROTTERDAM, Zuid-Holland
010-7108047
101 werknemers totaal
Onderdeel van Hilton

Foto en video

Omschrijving

Hilton Rotterdam is een 5-sterren hotel, gelegen in het hart van Rotterdam. Het bruisende zaken- en winkelcentrum is letterlijk om de hoek en doordat het Centraal Station op slechts 5 minuten loopafstand van het hotel vandaan ligt, is het hotel prima te bereiken. Het hotel beschikt naast 254 gastenkamers en suites ook over een ruime keuze aan flexibele vergaderzalen met een capaciteit van 4 tot 325 personen.

Gasten kunnen in restaurant Roots genieten van een heerlijke lunch, diner of High Tea en sluiten hun dag af met een kopje koffie of een cocktail in onze bar.

Er zijn diverse training- en opleidingsmogelijkheden binnen Hilton beschikbaar. Zo worden er regelmatig professionele opleidings- en trainingprogramma's gegeven door onze gespecialiseerde collega's van de opleidingsafdeling. Daarnaast biedt Hilton Univserity (het online trainingsprogramma) de mogelijkheid aan alle Team Members binnen Hilton zichzelf verder te ontwikkelen.

Wilt u werken in een internationaal bedrijf dat staat voor kwaliteit, goede sfeer en professionaliteit dan kunt u ook rekenen op gereduceerde kamertarieven in onze hotels. Daarnaast is er nog een reeks andere fantastische voordelen die u kunt verwachten van een wereldwijd vertegenwoordigd hotelbedrijf.

{* do not remove dummy content *}

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte