Vacatures: DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station


Oosterdoksstraat 4
1011 DK Amsterdam, Noord-Holland
+31 (0)20 5300800
207 werknemers totaal
Onderdeel van Hilton , DoubleTree by Hilton

Foto en video

Omschrijving

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, vroeger bekend als Mint Hotel Amsterdam. Het Hotel ligt naast het Amsterdam Centraal station met perfecte aansluiting naar elke plek in Europa met de trein, boot of vliegtuig via Schiphol welke zich op 20 minuten afstand bevindt.

Dit 4 sterren hotel is een mijlpaal voor het Amsterdams Oosterdokseiland met het IJ in het noorden en het eiland in het zuiden. De architectuur wordt geleid door de hoogste milieunormen om een unieke kwaliteit te ontwikkelen, een modern hotel in een omgeving om een belangrijke bestemming te worden voor zowel locals als reizigers.

Het Hotel zal uitstekende service en faciliteiten leveren zoals; gratis high-speed Wi-fi, parkeerfaciliteiten, iMac computers in elke kamer, een prachtige binnentuin, een levendige SkyLounge met een dakterras met een prachtig uitzicht over de stad van Amsterdam en het IJ.

Met een slaapkamer keuze van standaard tot luxe, met 49 suites met prachtige uitzichten over het IJ en de stad en sommige met prive terrassen.
Het hotel zal bovendien een bestemming bieden aan het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station restaurant Eastwood welke ontwikkeld is door onze eigen huis Chef kok. Gemaakt van verse, seizoensgebonden en de beste lokale producten, geserveerd met een moderne twist. Dit zal een van de meest gewilde plekken zijn om in de zomer te dineren op haar Alfresco terras.

STYLE EN DESIGN
Bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station gaat het om onderscheidend design, zowel binnen als buiten.
We hebben drie jaar intensief onderzoek gedaan naar het ontwerpen van de beste omgeving voor onze gasten, zowel in de kamers als in de openbare ruimtes.
Wij ontwerpen en bouwen al onze hotels aan de hoogste milieunormen en wij geloven er in dat we goed ontworpen en duurzame gebouwen hebben neergezet, die geschikt zijn voor de 21e eeuw.

GASTEN KAMERS
We weten dat de aandacht voor detail is wat de DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station opvallend maakt, dus onze kamers hebben moderne gemakken die ervoor zorgen dat u een aangenaam verblijf krijgt;
- Geluidsdichte muren
- Hedendaagse inrichting
- Power showers
- White Company producten
- Luxe katoen badjassen
Alle kamers zijn ontworpen met vloer-tot-plafond ramen en met air conditioning om er voor te zorgen dat u zich alert en fris voelt.

INNOVATIE EN TECHNOLOGIE
Het hart van de hotel is de cultuur van innovatie. Continue proberen wij ons te ontwikkelen naar de behoeften van de gasten, welke wij aanbieden zoals in gratis Wi-Fi toegang door het gehele hotel. Wij geloven er in dat ook al omdat je weg bent van huis, het niet hoeft te betekenen dat je genoegen moet nemen met minder.
Onze award winnende iMac multimedia entertainment system heeft internet toegang, webcam voor videoconferenties, gratis Skype, een uitgebreide satteliet en kabel TV kanalen en radio stations, plus de faciliteit om DVD\'s en CD\'s af te spelen.
Gasten kunnen ook:
- Muziek afspelen vanuit hun MP3 speler
- Toegang tot iTunes, iChat, iPhoto, en iMovie
- Video conferenties mede door een ingebouwde iSight webcam

MODERN DINEREN
Bij ons zal u genieten van een heerlijk diner in ons huisrestaurant, Eastwood.
De stijl van het restaurant zorgt voor de perfecte achtergrond voor een prive diner, een bedrijfs lunch of een viering. Elke week presenteren onze chef koks hun eigen Menu\'s door gebruik te maken van verse, lokaal afkomstige ingrediënten. Ook serveren we seizoensgebonden a la carte menu en een lounge bar menu. Voor de mensen die liever dineren op hun kamer, hierbij gelden dezelfde kwaliteit en service. Onze bars bieden een uitgebreide selectie van wijnen, champagne, whiskys en prachtige cocktails.

KUNST EN CULTUUR
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station is betrokken bij het ondersteunen van kunst. Regelmatig geven we partijen, lanceringen en evenementen in een van onze lounge bars en prive diner ruimtes. Onze publieke ruimtes stellen zich open voor een veranderende galerij van moderne kunst van gevestigde of opkomende kunstenaars het hele jaar door. We zijn blij met het ondersteunen van kunst en een actieve partner te zijn voor onze naaste organisaties en culturele voordelen te bieden voor onze gasten.


VERANTWOORDELIJKHEID
Sociaal en ecologische verantwoordelijkheid is de centrale focus. We bieden gasten toegang tot ons verbeterende 100 megabites broadband backbone gratis, mede door Wi-Fi of door onze iMacs. Dit heeft de download snelheid verbeterd en kunnen onze gasten gebruik maken van video conferenties, en de noodzaak om te reizen. Daarnaast bevorderen we de maatschappelijke verantwoordelijkheid door;
- Economisch gebruik van energie-efficientie
- Het gebruik van duurzame producten waar mogelijk
- Het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid van het hotel design mede door de bouw
- Lokale verbouwd. 80% van onze voorraad komen van lokale producten
- Liefdadigheid ondersteuning
- Ondersteuning van het personeel. Zij zijn onze meest waardevolle aanwinst en personeelstraining en ontwikkeling is het hart van ons bedrijf.

MEETINGS AND EVENTS
We hebben de Business Travel World Awards drie opeenvolgende jaren gewonnen, mede door ons vermogen om flexibele ruimtes en op maat gemaakte service voor formele diners, priv? gelegenheden en bedrijfsvergaderingen te leveren. Onze SkyLounge ruimtes in; Londen, Manchester, Leeds en Amsterdam leveren een ultieme wow factor met spectaculaire uitzichten over de stad haar skyline.
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte