Vacatures: Amsterdam ID Aparthotel

Naritaweg 51
1043 BP Amsterdam, Noord-Holland
T 0208200063
W amsterdamidaparthotel.com


Amsterdam ID Aparthotel (http://www.amsterdamidapartments.com) is een uniek en modern appartementen hotel op loopafstand van station Sloterdijk. Opgericht in oktober 2012, bieden wij onze zakelijke en leisure gasten stijlvol ingerichte appartementen in een Amsterdams design met de faciliteiten van een hotel. In een prettige werksfeer en met een hecht en dynamisch team zorgen wij voor onze gasten.

Hospitality en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook trots dat wij dit jaar voor de vierde keer op rij de prestigieuze ‘World Travel Award’ in de categorie ‘Netherlands Leading Serviced Apartments’ hebben gewonnen.

In 2015 is er een uitbreiding geweest van 55 naar 94 appartementen en is Adam’s ID met een riant terras geopend. Hier kunnen zowel onze gasten als mensen uit de omgeving in een sfeervol decor genieten van een heerlijk kopje echte Bocca koffie, en een verzorgd ontbijt, lunch of daghap. Allen bereid met verse en lokale producten. Er wordt in 2016 gewerkt aan plannen voor een uitbreiding van het Amterdam ID Aparthotel met 31 extra appartementen en werk- en vergaderfaciliteiten.

Het Amsterdam ID Aparthotel maakt onderdeel uit van City ID Group.

Uitgebreide bedrijfsomschrijving City ID Group (http://www.cityidgroup.com

In 2006 is A-partments Amsterdam B.V.  (http://www.servicedcorporateapartment.com/) opgericht. Vanuit het monumentale kantoor op de Keizersgracht worden met een klein en betrokken team de luxueuze en comfortabele short stay appartementen verhuurd. Mede door de schitterende ligging (in het centrum van Amsterdam en Oud Zuid) zijn deze appartementen uniek te noemen en trekken veelal de internationale gast aan.

Opening TWENTY EIGHT
Begin 2017 wordt er onder onze nieuwe brand City ID Suites het hoogwaardige appartementenhotel onder de naam TWENTY EIGHT gerealiseerd op het Stadionplein in Amsterdam. In dit nieuw iconisch gebouw komen 56 luxe suites, een ruime lobby en een fitness en spa.

Nieuw project: BOOT&CO
Met trots mogen wij in 2019 BOOT&CO aan ons portfolio toevoegen. In dit iconische gebouw met een krachtige Amsterdamse School-uitstraling komen 82 ruime hotelappartementen, een fitnessruimte en een zwembad. BOOT&CO zal bijna een geheel energieneutraal hotel worden inclusief een hoog atrium waar zich onder andere de lobby zal bevinden.

Amsterdam ID Aparthotel Amsterdam ID Aparthotel Amsterdam ID Aparthotel