Vacatures: Amsterdam ID Aparthotel


Naritaweg 51
1043 BP Amsterdam, Noord-Holland
208200063
60 werknemers totaal
Onderdeel van City ID Group

Foto en video

Omschrijving

Amsterdam ID Aparthotel 
Het Amsterdam ID Aparthotel is een uniek appartementenhotel op loopafstand van station Sloterdijk en slechts 5 km van hartje Amsterdam. Wij bieden onze zakelijke en leisure gasten 127 ruime en modern ingerichte appartementen met de faciliteiten van een full service hotel. Het karakter van Amsterdam komt terug in het design van ons hotel waardoor de beleving van Amsterdam als bijzondere en inspirerende stad niet ophoudt wanneer onze gasten naar hun kamers gaan. Daarnaast biedt Amsterdam ID Aparthotel vergader- en werkruimte, een fitness & sauna en restaurant ADAM’s ID. Bij ADAM’s ID kunnen onze gasten en locals genieten van heerlijk verse Bocca koffie maar ook van een lekker ontbijt, lunch of diner. https://www.adamsid.nl/

Hospitality en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook trots dat wij in 2018 voor de zesde keer op rij de prestigieuze ‘World Travel Award’ in de categorie ‘Netherlands Leading Serviced Apartments’ hebben gewonnen. http://www.amsterdamidaparthotel.com

In ons gedreven team werken wij middels onze kernwaarden humor, authenticiteit en creativiteit aan de groei van onze hotels en appartementen. Dit doen we volgens onze missie; ‘Sharing value with the people, pursuing the ultimate stay’.

Ontwikkel en groei jij met ons mee?
Denk jij bij te kunnen dragen aan een hogere gastenwaardering, en wil jij onderdeel zijn
van het succes van ons bedrijf? Stuur dan nu jouw motivatie met cv.
Contactpersoon: Danielle Klaassen, afdeling Human Resources. 
Tel: 020- 8200063     E-mail: work @cityidgroup.com

City ID Group
Amsterdam ID Aparthotel maakt onderdeel uit van de City ID Group. City ID Group is een snel groeiende hotelketen met een sterk onderscheidend concept: appartementen met alle luxe en comfort van een full service hotel waarbij de lokale identiteit terugkomt. Waar onze gasten voor zowel korte als langere tijd kunnen verblijven en zich werkelijk thuis kunnen voelen. Het portfolio van City ID Group bestaat uit Amsterdam ID Aparthotel, A-Partments en TWENTY EIGHT by City ID Suites.
http://www.cityidgroup.com/

A-Partments
In 2006 is A-partments Amsterdam B.V. opgericht. Vanuit het monumentale kantoor op de Keizersgracht worden met een klein en betrokken team luxueuze en comfortabele short stay appartementen verhuurd. Mede door de schitterende ligging (in het centrum van Amsterdam en Oud Zuid) zijn deze appartementen uniek te noemen waardoor ze veelal de internationale gast aantrekken.
www.servicecorporateapartment.com
 
TWENTY EIGHT
Medio april 2017 werd er onder ons nieuwe label City ID Suites een luxe boetiek appartementenhotel gerealiseerd op het Stadionplein in Amsterdam. In dit nieuwe, iconische gebouw zijn 56 luxe appartementen, een prachtige lobby, een fitness & sauna en een parkeergarage.
www.twentyeight.nl
 
Boot & Co
Met trots mogen wij in 2019 Boot & Co aan ons City ID Suites label toevoegen. In dit bijna geheel energie neutrale hotel met een bijzondere Amsterdamse School uitstraling komen 82 ruime appartementen, een fitnessruimte en een ruime lobby met een heel horeca concept.

S.v.p. geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.
Social media kunnen worden geraadpleegd als onderdeel van de selectie procedure.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte