Vacatures: Carlton Beach Hotel


Gevers Deynootweg 201
2586 HZ Den Haag, Zuid-Holland
070-3541414
60 werknemers totaal
Onderdeel van Carlton Hotel Collection

Foto en video

Omschrijving

Aan het eind van de promenade in Scheveningen, direct gelegen aan het strand, vindt je het Carlton Beach hotel. Een luxe 4-sterren hotel met 183 lichte en ruime kamers. Op deze prettige locatie kunnen zowel gasten als collega's, heerlijk genieten van een gastvrije sfeer, de natuurlijke omgeving en het adembenemende uitzicht op zee.

Proef de gezellige sfeer van het Beachteam, dat regelmatig na het werk samen nog wat gaat drinken op de boulevard of geniet zelf van de warme zonnestralen op het strand met het rustgevende geluid van de golven op de achtergrond, nog voordat je dienst start. Ben je liever actief, je mag bij ons voor of na het werk gratis gebruik maken van de fitness-, cardio- en / of zonnebankfaciliteiten, want 'life is a beach'!

Ons hotel maakt deel uit van de Carlton Hotel Collection met 7 hotels in Nederland, 1 hotel in Groot-Brittannië en 1 hotel België. Ons 4-sterren hotel staat “op” het strand aan de noordzijde van de bekende boulevard in Scheveningen, aan de voet van de duinen en met schitterend uitzicht op zee. Het Carlton Beach hotel heeft 183 luxe Superior kamers, De luze kamers, familie kamers, 2 restaurants, de Carlton Beachclub, 2 bars, 6 conferentieruimten met een capaciteit van maximaal 300 personen en een Health Centre.

Genieten op het strand in een informele en ontspannen sfeer? De Carlton Beachclub is een 'buiten'gewone locatie, gelegen aan het noordelijke deel van het Scheveningse strand, direct voor het Carlton Beach hotel. Met een uitgestrekt terras, relaxte zonnebedden en 's avonds heerlijke barbecues is het dé plaats aan zee om te genieten van een uitzicht dat nooit verveelt...

Alle hotels van de groep kenmerken zich door hun eigen unieke locatie, maar hebben die bijzonder warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen. Alle medewerkers werken dagelijks met de toewijding, service en een oprechte glimlach van enthousiasme. Juist dat enthousiasme vertaalt zich in een steeds groter wordende groep van tevreden gasten.

Onze visie

"We zijn gepassioneerd in wat we doen. We zijn trots op onze hotels en willen dat steeds meer mensen onze gast worden. Natuurlijk zullen we nooit het commerciële aspect van het ondernemerschap uit het oog verliezen, maar niemand werkt in de hospitality als je niet van mensen houdt; of het nu collega's zijn of gasten. Onze primaire rol hierin is het creëren van een gelukkig team".

Feel at home, be yourself, indulge and be comfortable!

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte