Vacatures: De L'Europe


Nieuwe Doelenstraat 2-14
1012 CP Amsterdam, Noord-Holland
+31 (0)205311628
141 werknemers totaal
Onderdeel van The Leading Hotels of the world

Foto en video

Omschrijving

DE L’EUROPE AMSTERDAM
In het hart van Amsterdam, op loopafstand van het 19de-eeuwse Museumplein met onder andere het gerenommeerde Rijksmuseum en het Van Gogh Museum, is De L’Europe synoniem aan de rijke Nederlandse geschiedenis. Sinds de officiële opening in 1896 is De L’Europe favoriet bij de Amsterdamse elite en blijft het hotel ’s werelds meest bekende namen aantrekken.

Bewonder de originele replica’s van de Nederlandse Meesters zoals Frans Hals en Rembrandt van Rijn in de Promenade lobby. Replica’s van onder meer Jan Steen, Johannes Vermeer en Floris van Dijck sieren de muren in de kamers en suites van het historische Rondeel Building. Grenzend aan het hotel ligt de eigentijdse Dutch Masters Wing dat beschikt over 23 suites. Een selectie van moderne kleuren vormen de basis voor de replica’s van de Nederlandse Meesters zoals Pieter Codde en Pieter Saenredam. Om uw verblijf compleet te maken, kunt u genieten van culinaire hoogstandjes in het met één Michelinster bekroonde Bord’Eau Restaurant Gastronomique, de casual chic Hoofdstad Brasserie en Hèt Terras, de zomerse hotspot van Amsterdam met uitzicht over het bruisende centrum van de stad en één van Nederlands meest bijzondere collectie van exclusieve wijnen uit de privéwijnkelder van het hotel Les Caves De L’Europe.

Voor een echt traditioneel Heineken biertje of de meest bekende Bloody Mary, bezoekt u Freddy’s Bar vernoemd naar Alfred ‘Freddy’ Heineken. Of verwen uzelf met de meest rustgevende en ontspannende schoonheidsbehandelingen en massages in de Spa & Wellness ‘Skins Institute – De L’Europe. Waant u zichzelf thuis in dit klassiek moderne hotel en wees omringd door cultureel erfgoed terwijl u de moderne bruisende stad verkend.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte