Vacatures: Hotel de Leijhof Oisterwijk


Heusdensebaan 7
5061 PM Oisterwijk, Noord-Brabant
0135231123
62 werknemers totaal

Omschrijving

Hotel de Leijhof Oisterwijk is een charmant boutique hotel gevestigd in een historisch landhuis uit 1874. Met een eigentijds design, elegante ambiance en rustige tuin, gelegen dichtbij het bruisende centrum van Oisterwijk, beschikt dit hotel over 71 gerenoveerde hotelkamers, 5 vergaderruimtes, een uitstekend restaurant, bar en terras.
 
Binnen Hotel de Leijhof Oisterwijk beloven wij onze gasten de beste persoonlijke service en faciliteiten te bieden. Wij creëren een werkomgeving van teamwork welke ons in staat stelt unieke, onvergetelijke en persoonlijke herinneringen te creëren. Verblijf bij ons en ervaar onze echte Brabantse gastvrijheid!

Oisterwijk is één van de meest populaire bestemmingen in Noord-Brabant. Ontdek het bruisende centrum van Oisterwijk, welke een verscheidenheid biedt aan restaurants, bars en winkels. Of geniet van een wandeling of fietstocht door het prachtige Nationaal Park ''Het Groene Woud''. Ontdek de vele historische bezienswaardigheden en de omgeving met steden als Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Of bezoek bezienswaardigheden zoals de plaatselijke bakkerij van Meester Patissier ''Robèrt van Beckhoven'', het door sprookjes geinspireerde attractiepark ''de Efteling'' of Safaripark ''De Beekse Bergen''.

Een unieke locatie met een fantastische ambiance welke een onvergetelijke beleving garandeert!

Voor een sfeerimpressie van je nieuwe werkplek neem dan een kijkje op onze website: www.leijhof.nl.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte