Vacatures: The Highland House


Nieuwe Nieuwstraat 17
1012 SN Amsterdam, Noord-Holland
0205244540
4 werknemers totaal
Onderdeel van Highland Group

Foto en video

Omschrijving

The Highland House onderdeel van de Highland Group, een ambitieus familiebedrijf die vier succesvolle hotels bezit in het centrum van Amsterdam. Het is een boetiekhotel met een luxe en intieme sfeer waar het draait om de beste service en persoonlijke aandacht voor onze gasten.
 Elk van de 12 kamers heeft een uniek thema met verrassende en eigenzinnige details. Zo hangt er in 'The Gym' een boksbal, en kijkt het uit op een muurschildering van Johan Cruiff. In 'The Den' brandt een haardvuur. In iedere kamer staat een heerlijk comfortabel bed en is er een ruime regendouche, waar gasten kunnen genieten van heerlijke verzorgingsproducten die speciaal door en voor The Highland House zijn ontworpen.
The Highland House is gevestigd in een monumentaal pand in het oudste gedeelte van Amsterdam. 
The Highland House heeft een huiselijke sfeer waar je de gast met jou persoonlijkheid snel thuis laat voelen. Door het intensieve contact met de gast leer je veel andere culturen kennen.

Zij delen graag met jou de belevenissen van de dag en jij weet de mooie plekken van de fantastische stad Amsterdam aan te bevelen. Er is veel aandacht voor persoonlijke details. Is de gast jarig? Dan weet jij de gast te verrassen met een kleine attentie op de kamer.
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte