Vacatures: Highland Group


Nieuwezijds Voorburgwal 96
1012 SG Amsterdam, Noord-Holland
0205244540
50 werknemers totaal
Onderdeel van Highland Group

Omschrijving

Werken bij Highland Group is werken bij een ambitieus en succesvol familiebedrijf wat staat voor persoonlijke aandacht voor onze gasten én medewerkers. Het bestaat uit vier succesvolle hotels bezit in het centrum van Amsterdam: Hotel Sint Nicolaas, The Highland House, The Highlander en Tourist Inn.

Er werken hooggekwalificeerde professionals die ernaar streven onze gasten te verrassen en inspireren. Als multiculturele stad biedt Amsterdam mensen van over de hele wereld een plek om jezelf te zijn en om te laten zien wie je bent. Dit definieert ook onze teams die bestaan uit medewerkers met een verschillende persoonlijkheden afkomstig uit de hele wereld. We zoeken medewerkers die creatief, levendig en dynamisch zijn en die een beetje humor aan de service weten toe te voegen.
We willen iedereen inspireren om kleurrijk te zijn!
 
Waarom werken bij de Highland Group?

Elke hotel biedt een eigen, unieke beleving en heeft z'n eigen doelgroep. De kleinschalige hotels zorgen voor een intieme sfeer waar je als medewerker veel in contact staat met de gast en andere culturen leert kennen.
Onze medewerkers hebben oprecht aandacht voor de gast, begrijpen wat de gast nodig heeft en hebben een passie voor hospitality. Bij de Highland Group weet je wie je directeur, manager en collega is. De teams zijn hecht en gaan met elkaar om als een kleine familie. Op de werkvloer heerst een open en informele cultuur waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en waar eigen inbreng wordt gewaardeerd. Wij realiseren ons hoe belangrijk onze medewerkers zijn voor het succes van onze hotels en besteden daarom veel tijd aan opleiding en training.
Naast hard werken worden successen gevierd tijdens uitjes, borrels en feesten. Werken met plezier en een glimlach, dat zorgt er ook voor dat de gast dit voelt. Dit is ook terug te zien in de gastenbeoordelingen die wij krijgen.
 
We verwelkomen je graag bij de Highland familie! Bekijk snel onze openstaande vacatures op de site van de hotels.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte