Vacatures: Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam


Groenlandsekade 1
3645 BA Vinkeveen, Utrecht
020-5705723
70 werknemers totaal
Onderdeel van Apollo Hotels

Foto en video

Omschrijving

DE START VAN JE CARRIERE BIJ APOLLO HOTEL VINKEVEEN-AMSTERDAM!

Rustig & landelijk gelegen en toch in de Randstad en langs de A2, dat is waar ons hotel zich bevind. Binnen een half uur sta je midden in het centrum van de hoofdstad, maar je kunt ook heerlijk uitwaaien op de Vinkeveense Plassen.

Ons moderne en ruimtelijke complex telt 88 kamers en biedt uitgebreide vergadermogelijkheden tot wel 400 personen (vanaf september 2017). Wil je deze unieke plek aan het water ervaren? Kom langs en solliciteer. Welkom bij Apollo Hotels.

THE HARBOUR CLUB VINKEVEEN

The Harbour Club is een uniek concept met landelijke bekendheid en internationale allure. Een sprankelende sfeer, het 'top notch gestylde' interieur en buitengewoon fantastisch eten. Als je dit hebt ervaren wil je niets anders meer.

The Harbour Club staat voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar met oog voor detail. Rock & Roll. Zo worden we genoemd en daar zijn we trots op. Kun jij onze gasten die ervaring meegeven?

Waar wacht je nog op? Welkom bij The Harbour Club crew!

WAT WERKEN BIJ APOLLO HOTELS ZO TOF MAAKT?

Ben je ambitieus? Mooi! Laten we dan samen jouw én onze dromen waarmaken. We helpen je graag om nóg verder door te groeien. Dat doe je op de Apollo Academy, ons trainingsinstituut. We houden je ook graag gezond en fris. Daarom hebben we een mooie bedrijfsfitnessregeling voor je. Natuurlijk zorgen we ook voor een goede reiskostenvergoeding en kun je bij ons een collectieve zorg- en schadeverzekering afsluiten. En dan zijn er nog de andere luxe voordelen van het werken bij een hotelketen: jij kunt je tegen een speciaal tarief in de watten laten leggen, in al onze hotels en restaurants, plus Thermae 2000. Laat ook je vrienden en familie profiteren van speciale tarieven! 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte