Vacatures: Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Groenlandsekade 1
3645 BA Vinkeveen, Utrecht
T 020-5705723
W www.apollohotels.nl


DE START VAN JE CARRIERE BIJ APOLLO HOTEL VINKEVEEN-AMSTERDAM!

Rustig & landelijk gelegen en toch in de Randstad en langs de A2, dat is waar ons hotel zich bevind. Binnen een half uur sta je midden in het centrum van de hoofdstad, maar je kunt ook heerlijk uitwaaien op de Vinkeveense Plassen.

Ons moderne en ruimtelijke complex telt 88 kamers en biedt uitgebreide vergadermogelijkheden tot wel 400 personen (vanaf juni 2017). Wil je deze unieke plek aan het water ervaren? Kom langs en solliciteer. Welkom bij Apollo Hotels.

THE HARBOUR CLUB
The Harbour Club is een uniek concept met landelijke bekendheid en internationale allure. Een sprankelende sfeer, het ‘top notch gestylde’ interieur en buitengewoon fantastisch eten. Als je dit hebt ervaren wil je niets anders meer.

Ben je enthousiast geworden? Wij ook.
The Harbour Club staat voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar met oog voor detail. Rock & Roll. Zo worden we genoemd en daar zijn we trots op. Kun jij onze gasten die ervaring meegeven?

Waar wacht je nog op? Welkom bij The Harbour Club crew.

APOLLO HOTELS
Wij zijn een keten van kwaliteitshotels in Nederland. Wij doen er alles aan om onze gasten nog eens terug te laten komen. Hoe? Onze hotels zijn et zo verschillend als onze mensen. Wij denken met onze gasten mee en verbazen met onze gerichte, persoonlijke service. 

APOLLO HOTELS, YOU’LL BE BACK!

Wij zijn onszelf en werken had, met plezier.
Gastvrijheid, zelfstandigheid en enthousiasme vinden we belangrijk. Onze gasten zijn onze passie en we zijn oprecht in hen geïnteresseerd!

Maak jij van elke gelegenheid een feest door jouw gasten op een geheel eigen en persoonlijke manier te verrassen? Wij zoeken niet naar kennis, maar vooral naar jou. Wie ben jij en wat is jouw passie? Bekijk of jouw baan tussen onze vacatures staat en vertel ons jouw verhaal.

WAT WERKEN BIJ APOLLO HOTELS ZO TOF MAAKT?
Al jouw collega’s zijn net zo gemotiveerd en gepassioneerd over het vak als jij. Blijf jij je voor de volle honderd procent inzetten?
Dan geven wij jou alle ruimte om nóg verder door te groeien. Bijvoorbeeld met gerichte cursussen en opleidingen. We houden je graag gezond en energiek. Daarom hebben we een bedrijfsfitnessregeling voor je. Natuurlijk zorgen we ook voor een goede reiskostenvergoeding, en een collectieve zorg- en schadeverzekering. En dan zijn er nog de andere, luxe voordelen van werken bij een hotel: je kunt je tegen een speciaal tarief in de watten laten leggen, in al onze hotels en restaurants.

VRAGEN OF EEN (OPEN) SOLLICITATIE?
www.apollohotels.nl/jobs
jobs@apollohotels.nl

 

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam