Vacatures: De Salon van Fagel


Noordeinde 140 C
2514GP Den Haag , Zuid-Holland
0639551100
20 werknemers totaal

Omschrijving

Op het koninklijke Noordeinde vind je restaurant De Salon van Fagel

Een heerlijke plek om de dag te beginnen met een lekker ontbijt of gewoon alleen een perfect kopje koffie. In het chique winkelgebied Noordeinde op loopafstand van het Koninklijk Paleis, het Binnenhof, Esscher in Het paleis, Mauritshuis, Vredespaleis en Panorama Mesdag is De Salon van Fagel de plek voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Bij mooi weer kun je even tot rust komen in onze tuin met prachtige grote groene bomen grenzend aan de tuin van de koning.

Laat je verrassen door de heerlijke gerechten die onze keukenbrigade onder leiding van chefkok Kyan van Bommel met liefde en zorg bereidt. Ons 3 of 4 gangen chefsmenu is een echte aanrader voor een heerlijk diner. Uiteraard is het ook mogelijk a la carte van onze wisselende menukaart te kiezen.

Voor een bedrijfsborrel en/of diner maken wij indien gewenst graag een offerte op maat.

Iets te vieren, laat het ons weten! Ook voor een feestje zijn we zeker in. Een verjaardag, jubileum, bruiloft het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij zorgen graag voor een onvergetelijke leuke middag of avond naar wens

Wanneer je echt van alle gemakken voorzien wilt zijn kun je in de bovengelegen luxe bed & breakfast een luxe kamer of suite reserveren.

Kortom uitblazen en genieten op een prachtige locatie!

{* do not remove dummy content *}

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte