Vacatures: Grand Hotel Huis ter Duin

Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK NOORDWIJK, Zuid-Holland
+31 71 361 9220
260 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Als u eenmaal het majestueuze Huis ter Duin ontdekt heeft, zult u het niet snel meer vergeten. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Den Haag, op de hoogste top van de duinen direct aan het strand, biedt het hotel al een prachtig uitzicht over de Noordzee.

De kwaliteit, ligging en de ongeëvenaarde ambiance zorgen voor de perfecte locatie voor brainstormen, conferenties en sociale programma’s op het strand. De 19 multifunctionele zalen (allen met daglicht) bieden accommodatie voor deze verschillende bijeenkomsten met een maximum capaciteit van 1.500 personen. Naast de zalen biedt het hotel alle ondersteunde faciliteiten voor een succesvolle bijeenkomst. Alle zalen zijn voorzien van een overheadprojector, projectiescherm en flipover.

Grand Hotel Huis ter Duin telt 228 luxueuze kamers, 22 sfeervolle suites en
4 stijlvolle penthouses. De kamers hebben een prachtig uitzicht over de Noordzee of de mooie omgeving van Noordwijk. De inrichting en vormgeving zijn stijlvol door toepassing van smaakvolle binnenhuisarchitectuur en het gebruik van hoogwaardige materialen. Recentelijk zijn alle hotelkamers gerenoveerd en voorzien van airconditioning om het verblijf voor onze gasten zo comfortabel mogelijk te maken.

Diverse restaurants maken het verblijf voor onze gasten in het hotel nog aangenamer. Restaurant Latour is het prestigieuze à la carte restaurant van Grand Hotel Huis ter Duin en trotse bezitter van een Michelin ster.Voor een informele lunch of diner kunnen de gasten terecht in Restaurant ‘La Terrasse’. Gedurende de zomermaanden kunnen de gasten volop genieten op de zonnige terrassen grenzend aan het hotel en duinen. Tot de overige faciliteiten behoren; de Kids Club, de ruime sfeervolle Van Diepeningen lounge en intieme Van Houweningen Lounge, Bar Maritime, Jazzclub The Conversation, de Gift Shop, het overdekt zwembad, sauna, Turks stoombad, het geheel gerenoveerde Wellness Centre, fitness- en biljartruimte en tennisbanen. En natuurlijk op het strand Bellagio Beach Club.

Grand Hotel Huis ter Duin heeft een centrale ligging op slechts 20 minuten van de luchthaven Schiphol. Bij het hotel ligt een helihaven die het mogelijk maakt dat de gast kan landen met de helikopter.

Voor meer informatie over ons hotel of over de vacatures kunt u kijken op onze website\'s www.huisterduin.com of www.ikwerkmetpassie.nl .

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte