Vacatures: Hotel Arena


s Gravesandestraat 51
1092 AA Amsterdam, Noord-Holland
020-8502400
120 werknemers totaal
Onderdeel van Amsterdam Village Company

Foto en video

Omschrijving

Hotel Arena is een buitengewoon stadshotel met diepe wortels in Amsterdam en met haar voeten in het gras van het Oosterpark. In de groene beschutting van ons monumentale pand vieren we de contrasten die Amsterdam kleuren. Stimuleren we bijzondere ontmoetingen tussen gewone mensen en gewone ontmoetingen tussen bijzondere mensen. Hotel Arena heeft 4 sterren, 123 kamers, event studio’s, het café-restaurant PARK, een verborgen patio en een oude kapel. Al met al de plek waar je eet, drinkt, werkt, slaapt, danst. Waar je praat en luistert, ontdekt en herkent, thuiskomst, uitgaat en grenzen verlegt

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en leergierige collega’s die willen werken in deze dynamische, uitdagende en bijzondere organisatie. Voor de meeste functies is ervaring meegenomen, maar het is niet altijd noodzakelijk. In bepaalde functies bieden wij toekomstige collega’s de kans om zonder ervaring bij ons te starten, je krijgt dan een interne training. Hotel Arena is bovendien een erkend leerbedrijf voor leerlingen en stagiaires die met trots het vak willen leren. Lef, vakkennis en passie staan daarin centraal. Afhankelijk van je positie en afdeling zijn er doorgroeimogelijkheden.

We hechten veel waarde aan kwaliteit, een open en informele sfeer op de werkvloer en wij respecteren het Arbeidsvoorwaardenregelemt van KHN.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • Wij geven een marktconform salaris
  • Bedrijfsfitness
  • leuke activiteiten zoals boot-camps in het  oosterpark e.d.
  • 25% korting binnen de locaties op F&B
  • Gastenlijstplaatsen voor verschillende clubavonden
  • Kledingmerk G-star biedt Hotel Arena medewerkers de mogelijkheid outlet member te worden. Als member heb je toegang tot de In Factory Outlets (hier verkoopt G-star restvoorraden, samples en b-kwaliteit kleding tegen sterk gereduceerde prijzen).
  • Leerlingen en stagiaires ontvangen een reiskostenvergoeding tot 10 kilometer buiten de stadsgrens.

 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte