Vacatures: Inntel Hotels Den Haag Marina Beach


Strandweg 1
2586 JK Den Haag, Zuid-Holland
0702170710
100 werknemers totaal
Onderdeel van Inntel Hotels

Foto en video

Omschrijving

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach opent in het laatste kwartaal van 2020. Dit iconische hotel telt 12 verdiepingen en heeft een prominente positie op de kop van het Noordelijk Havenhoofd. Het is de plek voor een gezonde dosis Vitamin Sea. De 226 luxe kamers bieden een prachtig uitzicht over de Noordzee; zowel sportactiviteiten als ontspanning zijn binnen handbereik.

Pak een moment van pure ontspanning in ons Badhuis. Deze is uitgerust met een infinity pool, stoombad, sauna en een aparte ruimte voor massages en schoonheidsbehandelingen. Voor liefhebbers van een recreatieve duik in het zwembad, beschikt Inntel Hotels Den Haag Marina Beach over een buitenbad. Het buitenterras biedt de mogelijkheid te zwemmen, loungen of te genieten van de gerechten van de aangrenzende Bar & Brasserie. Op het menu vindt u de Inntel Hotels Originals en lokale specials.

Alle Inntel Hotels locaties vertellen in thema en architectuur het verhaal van de omgeving waar zij staan. Strand en haven reflecteert op moderne wijze in het design. De architectuur van het gebouw is geïnspireerd op zeilen. Het interieur is geïnspireerd op de havens I, II, III en strandsporten.

226 stijlvolle hotelkamers – Bar & Brasserie Willem I met buitenterras – Wellness met infinity pool, stoombad, massageruimte, sauna en fitness – Buitenzwembad aan het strand – Gratis draadloos internet
Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte