Vacatures: InterContinental Amstel Amsterdam


Prof. Tulpplein 1
1018 GX Amsterdam, Noord-Holland
0205203487
180 werknemers totaal
Onderdeel van Intercontinental Hotels

Foto en video

Omschrijving

’A Grand Dutch Residence’
Het InterContinental Amstel Amsterdam is al 150 jaar the ‘Grand Dutch Residence’ onder de internationale 5 sterren hotels. Tot op de dag van vandaag biedt dit luxe hotel een thuis-ver-weg-van-huis voor vele reizigers. De verwachtingen overtreffen van onze gasten en de unieke, persoonlijke gastvrijheid, verleend door onze 5 sterren medewerkers, staan garant voor een prachtig verblijf met een onvergetelijke herinnering.


Het InterContinental Amstel Amsterdam is gelegen in een rustig, maar centraal deel van Amsterdam aan de oever van de rivier de Amstel, op loopafstand van verschillende culturele hoogtepunten in de stad. De 79 kamers en suites hebben een authentiek karakter met oppervlakten die behoren tot de grootste van Amsterdam.


InterContinental Amstel Amsterdam biedt 522 vierkante meter moderne evenementenfaciliteiten verspreid over zeven zalen, met een capaciteit tot 350 deelnemers. Het elegante en traditionele karakter van de zeven zalen, allen gelegen op de begane grond, maken het Amstel Hotel bij uitstek geschikt voor zakelijke gelegenheden en onvergetelijke evenementen. Alle zalen hebben natuurlijk daglicht en de meeste bieden een mooi uitzicht over de Amstel.

Genieten aan het water in La Rive. Culinaire hoogstanden en buitengewone gastvrijheid plaatsen La Rive al jarenlang in een klasse apart. De uitzonderlijke ligging aan de Amstel rivier draagt bij aan een onvergetelijke ervaring. In de Amstel Lounge, met het terras dat een indrukwekkend uitzicht over de Amstel biedt kunnen de gasten genieten van een kop koffie, een heerlijk glas wijn, de welbekende Royal Afternoon Tea of de Late Tea. In de in 2013 geopende 'A bar' komt alles samen wat zo bijzonder is aan Amsterdam en omgeving. Het is een mooie, eigentijdse cocktailbar zoals ze wereldwijd te vinden zijn in Grande Dame hotels, waar het Amstel Hotel zich ook toe mag rekenen. De Amstel Brasserie is het kleine broertje van restaurant La Rive en daarmee een goed alternatief. De menukaart volgt de seizoenen met smaakvolle brasserie-stijl gerechten, waardoor de Amstel Brasserie de uitgelezen plek is voor een rustige lunch of diner.


Gasten kunnen zich ontspannen in de compleet uitgeruste Health Club met het grote verwarmde zwembad, jacuzzi, sauna, stoomcabine, horizontale douche en het solarium. Personal trainers en masseurs staan dagelijks klaar voor onze gasten.


Voor onze collega’s bieden wij een uitgebreid Training en Ontwikkelingsprogramma waardoor (internationale) doorgroei tot de mogelijkheden behoort.


• Als waardering voor je harde werk bieden wij je een carrière die net zo uniek is als je zelf bent. We bieden je gepersonaliseerde ondersteuning die aansluit op jouw ambities zodat je een geweldige start kunt maken, betrokken kunt zijn en kunt groeien.
• En omdat InterContinental Hotels & Resorts onderdeel is van de IHG® keten, profiteer je ook van alle mogelijkheden die er zijn wanneer je onderdeel bent van een succesvolle, wereldwijde hotelketen met meer dan 4800 hotels in meer dan 100 landen.
• Dus wie je ook bent, wat je ook graag doet, breng jouw passie naar InterContinental Hotels & Resorts en IHG, dan zorgen wij dat je jezelf kunt zijn.

Sociale evenementen en incentives vormen daarnaast een belangrijk onderdeel van ons bedrijf.

 

{* do not remove dummy content *}

Adverteren

U kunt adverteren op deze pagina, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte