Vacatures: TWENTY EIGHT

Stadionplein 260
1076 CK Amsterdam, Noord-Holland
T 0208200063
W www.twentyeight.nl


Zoek jij een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden bij een snel groeiend bedrijf dat middels de kernwaarden humor, authenticiteit en creativiteit werkt? Dan ben je bij de City ID Suites aan het goede adres.

In maart 2017 opent City ID Suites haar eerste locatie genaamd “TWENTY EIGHT” aan het Stadionplein in Amsterdam. City ID Suites onderscheidt zich sterk van bestaande hotels in de stad, mede dankzij het waanzinnige interieur dat is ontworpen door Martin Brudnizki. De internationale uitstraling gaat hand in hand met een huiselijke sfeer. TWENTY EIGHT heeft 56 suites en appartementen met in totaal 134 bedden. Behalve een lounge, fungeert de lobby als een inspirerende plek om te werken en kan er in de moderne gym en spa uitgebreid ontspannen worden.

 

De City ID Suites brand is een onderdeel van de City ID Group en is een snel groeiende hotelketen met de focus op de Young Urban Executives. Dit is een groep die toeneemt door de internationale aantrekkingskracht van Amsterdam als vestigingsplaats voor multinationals en de creatieve industrie. Wij werken met een sterk onderscheidend concept: onze hotels bestaan uit appartementen, waar onze gasten langere tijd kunnen verblijven en zich werkelijk thuis kunnen voelen. En dat met alle luxe en comfort van een full service hotel. 

TWENTY EIGHT TWENTY EIGHT TWENTY EIGHT