Vacatures: via Viku B.V. werken bij Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre


Piet Heinkade 11
1019 BR Amsterdam, Noord-Holland
085 - 4866339
0 werknemers totaal
Onderdeel van Moevenpick Hotels

Foto en video

Omschrijving

Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre trakteert gasten van de 408 kamers op een spectaculair uitzicht over de stad en het IJ op een unieke locatie. Op loopafstand van het historische centrum van Amsterdam, Central Station en culturele hotspots.

Het hotel is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg en is slechts 20 minuten van Schiphol Airport gelegen. Met 12 flexibele en ultramoderne vergaderzalen met natuurlijk daglicht en gratis internet biedt het hotel een perfecte balans tussen zaken en ontspanning.

Voor deze  unieke locatie aan het IJ gaat Viku B.V. de schoonmaak van de algemene ruimten en hotelkamers verzorgen per 1 maart 2018.

Viku B.V. is al ruim 15 jaar de specialist in efficiënte, innovatieve en kwalitatieve housekeeping, een familiebedrijf waarin een open cultuur heerst die medewerkers inspireert om te presteren. NEN 4400-1 gecertificeerd, Lid van de branchevereniging OSB en medeondertekenaar van de code “verantwoordelijk marktgedrag”. Werken bij Viku is werken met plezier in een gezellig gemotiveerd team!

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte